ALBERT BRIDGE HOUSE

Albert Bridge House

This penthouse flat of three bedrooms needed a renovation and refurbishment to transform it into a luxurious two bedroom apartment. The property is alongside Albert Bridge. To expose the view of the Thames and Battersea Park, we created an open plan kitchen, the dinning room and the living room. These are adorned with patio doors that stretch from wall to wall, giving accessibility to the terrace space. The kitchen has a sophisticated contrast between the light limestone and the smooth black matt lacquer doors.

The upstairs master suite is illuminated by the natural light with views of the Thames from all sides of the room. A bespoke and smart wardrobe was conceived. The suite bathroom is dressed by natural limestone tiling.

The stairs mixed with an Italian limestone and a dark stained oak give a breathtaking feature to the apartment. Their configuration makes so that the steps can be use as seats and create a reading corner.

© 2019 Strong Base Construction

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon